Massage

Holistische massage en bewegingstherapie

Het lichaam is ons huis, en instrument om het leven te ervaren. Onze zintuigen nemen waar, onze hersenen interpreteren en sturen aan. Het lichaam slaat ervaringen in het leven, overtuigingen en gevoelens op. Niet alleen bewust als herinneringen, maar vaak ook onbewust, in spieren, bindweefsel en de huid.

Massage- en bewegingstherapie geeft, letterlijk en figuurlijk, ruimte. Ruimte in je lijf, voor zachtheid, compassie, rust in je hoofd, gronding, ontspanning, toegang tot emoties en het duiden van klachten. Ruimte voor verbinding met jezelf.

Ik ben gediplomeerd massage en bewegingstherapeut (Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam 2012). De sessies die ik geef worden vormgegeven voor jou als uniek individu. Ik gebruik een combinatie van verschillende technieken, afhankelijk van wat zich in het moment aandient. De technieken die ik gebruik zijn klassieke massage, diepe weefseltechnieken, ulna no hands massage, holistic pulsing, bewegingstechnieken, stretchings en massage verwant aan Esalen (lange verbindende strijkingen).

Verbinding is een levensbehoefte. Bewegen is leven.

Je bent van harte welkom!

Marieke Ruiter

 

IMG_8836

Tarieven

Sessie van 75 minuten, inclusief intake en naliggen:
€60,-

zie ook de algemene voorwaarden.

NB Over enkele maanden worden mijn sessies (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars, voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn. Vanaf dan reken ik een tarief van €80,- per sessie.

Praktijk

Achter 't zand 54a
4103 XP Culemborg
(voormalige school)

Afspraken en meer informatie graag per email: marieke@verbindinginbeweging.nl

De praktijk is geopend op:
maandag van 9:00 - 14:30 uur
dinsdag van 9:00 - 16:00 uur
donderdag van 11:00 - 16:00 uur
vrijdag van 9:00 - 14:30 uur